Мигдальні капкейки з малиновою начинкою і кремом

Як зробити Мигдальні капкейки з малиновою начинкою і кремом простий рецепт 🧁 чи Бувало у вас, коли звичайні на перший погляд речі стають просто неймовірними, якщо додати в них кілька цікавих акцентів? Це той самий випадок! Мигдальні капкейки, з пудрою йогурту, начинкою зі свіжої малини і кремом з маскарпоне з натуральною ваніллю! Готуються дуже просто!

Інгредієнти

🔸Для капкейків:
Яйця 100гр
Цукор 180г
Кефір 2,5% 120гр
Масло рослинне 70гр
Борошно 200гр
Мигдальна борошно 50гр
Розпушувач 1,5 чл
Пудра йогурту 20гр

🔸Для начинки:
Пюре малини 180г
Цукор 85гр
Желатин 4г (+24гр води)

🔸Для крему:
Маскарпоне 240гр
Цукрова пудра 100гр
Вершки 33% 120гр
Паста ванілі

Мигдальні капкейки з малиновою начинкою і кремом покроковий рецепт

1. Для капкейків:
Яйця збити з цукром до пишної маси, додати акуратно масло і кефір. Ввести змішані сухі інгредієнти. Розкласти по формах і випікати в попередньо розігрітій духовці (170С, ~17мин).
2. Для начинки:
Пюре малини з цукром довести до кипіння і розпустити попередньо замочений желатин.
3. Для крему:
Маскарпоне збити з цукровою пудрою і ваніллю до об’єднання. Додати холодні вершки і збити до стійких пік!

4. Ніжні, повітряні, легкі тістечка, з ноткою йогурту і ваніллю, які готуються максимально швидко і просто!