Оладки з кабачків на сковороді з борошном найсмачніші

Як зробити Оладки з кабачків на сковороді з борошном найсмачніші, найпростіший рецепт. Оскільки ефір оладкам був трохи зім’ятим (як зазвичай), напишу тут коротко. Хоча, взагалі-то, просто дублюю текст з ЖЖ, де рецепт знаходиться вже дуже давно. Такі оладки можна робити з будь-якої комбінації овочів, фруктів, коренеплодів. Мені, наприклад, подобається поєднувати кабачок з картоплею і селерою, дуже люблю кабачкові оладки з яблуками.
З моркви, буряка, капусти, гарбуза і зерен кукурудзи теж можна приготувати такі оладки. Любителі молочної кислинки можуть додати в тісто сметана/сир/фету. Навіть просто міняючи зелень можна отримати новий смак і аромат. Борошно теж може бути різною: рисова/нутове/чечевичная/гречана/кукурудзяна або манка/цільнозернові/полбяна (пишу тільки те, що сама випробувала). Так само можна замість борошна брати мелені вівсяні пластівці. Можна їх робити не оладками, а одним цілим млинцем (як смажити, можна подивитися на відео рецепт гарбузового млинця) або запікати в духовці у вигляді піци/рулету

Інгредієнти

400 г молодих кабачків (2 шт)
2 яйця
70-100 г борошна
сіль, перець
кріп

Оладки з кабачків на сковороді з борошном найсмачніші покроковий рецепт

1. Натерти кабачок на тертці, посолити, перемішати і залишити на 15 мин.
2. Віджати виділилася вологу з кабачка, вмішати зелень, спеції, яйця а потім муку.

3. Викладати оладки на розігріту сковороду і смажити на середньому вогні з двох сторін до рум’яної скоринки. Викласти на паперовий полотенце.