Омлет з м’ясним фаршем. Страви на яєчній основі дуже популярні в Японії. Але омлети з різними начинками, є фаворитами. Омлет з фаршем на сковороді простий рецепт. Хикинику омлет, з-за насичено солодко-солоного смаку фаршу, прийнято поєднувати з саке 😉
Інгредієнти
на 2 омлету:
– Фарш – 200 гр
– Цибуля 🧅 – 1/2
– Соєвий соус – 2 ст. л
– Вустерширський соус – 1 ст. л
– Цукор – 1 ч. л
– Крохмаль – 1 ч. л
– Вода – 50 мл
– Яйця – 4 шт
Для соусу:
– Кетчуп – 4 ст. л
– Вустерширський соус – 2 ст. л
Омлет з фаршем на сковороді покроковий рецепт
1. – Дрібно нарізану цибулю пасеруємо на олії
– Додаємо фарш
– Коли фарш виміряє колір, додаємо соєвий соус, вустерширський соус і цукор
– Тушкуємо до випаровування рідини, додаємо крохмаль і воду, тушкуємо пару хвилин. Отключаем.
– Додаємо фарш
– Коли фарш виміряє колір, додаємо соєвий соус, вустерширський соус і цукор
– Тушкуємо до випаровування рідини, додаємо крохмаль і воду, тушкуємо пару хвилин. Отключаем.
2. – Ділимо фарш на 2 частини
– Збиваємо 2 яйця з дрібкою солі
– Готуємо омлет на повільному вогні
– Збиваємо 2 яйця з дрібкою солі
– Готуємо омлет на повільному вогні
3. – На одну сторону омлету викладаємо фарш і накриваємо другою стороною
– Для соусу змішуємо кетчуп і вустерширський соус
– Поливаємо соусом омлет
– Для соусу змішуємо кетчуп і вустерширський соус
– Поливаємо соусом омлет
Відео рецепт 👇