Овочеві вафлі з кабачком, морквою і зеленню

Я бачу багато зберігають. Не забувайте, будь ласка. Це дуже важливо. Спасибі. Як зробити смачні Овочеві вафлі з кабачком, морквою і зеленню рецепт простий.

Інгредієнти

Продукти (на 10 вафель):
⁃ Кабачок – 2 шт. (500 гр.)
⁃ Морква – 2 шт. (280 гр.)
⁃ Зелень – 30 гр.
⁃ Часник – 2 зубчики
⁃ Молоко – 80 гр.
⁃ Масло рослинне – 1 ст. л.
⁃ Борошно – 200 гр.
⁃ Розпушувач – 1 ч. л.
⁃ Сіль, перець – за смаком

Овочеві вафлі з кабачком, морквою і зеленню покроковий рецепт

1. Кабачок натерти на крупній тертці, моркву – на дрібній, кріп дрібно нарізати, часник подрібнити. З’єднати, додати молоко, масло, сіль, перець (за бажанням).

2. Борошно з’єднати з розпушувачем, додати до одержаної маси, перемешать.

3. Викладати по 2 столові ложки, готувати до золотистого кольору. Можна викласти у форму для вафель і випікати в духовці 25-30 хвилин при 180 °C. Також можна обсмажити на сковороді у вигляді оладьей.