Апельсинова запіканка

Апельсинова запіканка рецепт простий 👍🏻😍 Без молочних продуктів і яєць! Взагалі я хотіла приготувати полбяной кекс, як з магазину, але вдома не виявилося рослинного масла, тому задумка не вдалася. Але вийшла дуже смачна запіканка, тому ділюся рецептом!

Інгредієнти

160 г апельсинового соку (у мене свіжовичавлений)
Цедра 1 апельсина
15 г насіння чіа
60 г фініків (вага без кісточок)
30 г води
10 р арахісової пасти
50 г борошна з полби

Апельсинова запіканка покроковий рецепт

1. Сік я вичавлювала вручну, без використання соковижималки. У мене пішло 3 маленьких апельсина. У сік додала насіння чіа і дала постояти 15 хвилин, щоб вони набухли.
2. Фініки збила блендером з водою. У мене були дуже м’які финики.
3. В апельсиновий сік додала фініки, пасту, борошно. Все перемішала. Виклала у форму діаметром 12 см і в духовку на 180С на 25 минут.