Пампушки вергуни на кефірі з розпушувачем

Як Ви називаєте такі пампушки? Вергуни, горішки, борцоки, хмиз, кребельн, кребли? Як зробити Пампушки вергуни на кефірі з розпушувачем рецепт простий в олії на сковороді.

Інгредієнти

◾️ яйце-1 шт⠀
◾️ цукор-80 г⠀
◾️ сіль – щіпка⠀
◾️ кефір (тепла)-200 мл⠀
◾️ борошно-400 г⠀
◾️ розпушувач – 1 ч. л⠀
◾️ ванілін-1/2г

Пампушки вергуни на кефірі з розпушувачем покроковий рецепт

1. До яйцям додати цукор і сіль. Перемішати⠀ ⠀ додати кефір (попередньо підігріти)⠀ ⠀ додати борошно, розпушувач. Перемішати. ⠀ ⠀

2. готове Тісто (не забивайте тісто, воно вийде липке) ⠀ ⠀ дати тісту трохи відпочити ⠀ ⠀ готове тісто викласти на стіл, присипаний борошном і розкачати в пласт товщиною 0,5 см⠀

3. Вирізати потрібну форму (можна круглі або як я показую відео)⠀ Обсмажити в розігрітому рослинному маслі з 2-х сторін до золотистого кольору. ⠀ ⠀ Готові пампушки посипати цукровою пудрою. ⠀

Відео рецепт 👇