Легкий Паска без дріжджів на сирному тісті

Легкий Паска без дріжджів на сирному тісті за годину простий рецепт в духовці. Якщо у вас немає часу піч традиційна паска, а хотілося б, тоді пропоную рецепт сирного паски без дріжджів, він дуже ніжний і смачний.

Інгредієнти

300 г сир
3 шт яйця середнього розміру
180 г цукор
20 г ванільний цукор
70 г розтоплене вершкове масло
15 г розпушувач
Цедра лимона
Щіпка солі
Сухофрукти або родзинки
+/- 200 – 240 г борошно

Форми 3 шт діаметр 9 см висота 8,5 см
глазур розтоплене маршмеллоу
170° 45 хв

Легкий Паска без дріжджів на сирному тісті покроковий рецепт

1. Сир подрібнюємо блендером. Яйця збиваємо з цукром, ванільним цукром, дрібкою солі в пишну масу, додаємо цедру лимона або апельсина. Борошно змішати з розпушувачем і вводимо поступово в тісто, тісто виходить як на густі оладьи.

2. Додаємо цукати або заздалегідь замочений ізюм. Наповнюємо заздалегідь змащені формочки тестом, заповнюємо менше половини, так як тісто дуже добре поднимается.

3. Випікаємо при 170° 45 хвилин. Глазур робимо з розтопленого маршмеллоу або робимо сами.

4. Готово!

Відео рецепт 👇