Гарбузовий пиріг на молоці в духовці

Гарбузовий пиріг на молоці в духовці простий рецепт. Навіть якщо не зараз, то взимку цей рецепт вам дуже знадобиться! Особливо в піст!

Інгредієнти

165 гр. пюре гарбуза
225 гр. молоко будь
200 гр. цукор
75 гр. олія оливкова E.V.
255 гр. борошно
15 гр. розпушувач
2 гр. суміш спецій (імбир, кориця, гвоздика)

Гарбузовий пиріг на молоці в духовці покроковий рецепт

1. Збити блендером запечену гарбуз, молоко, цукор, спеції. Додати масло і збити. Додати борошно, перемішати до повного зволоження інгредієнтів. Перекласти в підготовлену форму і випікати 40 хв. при 180-190С.

2. Пиріг на сім’ю з 4-5 не голодних людей. Дуже смачно! Молоко в мене було коров’яче. Марина використовує мигдальне

3. Борошно у мене 200 вс + 55 мигдальний. Він повністю БГ. Кокосовий цукор і демерара. У Марини чистий кокос. Можна будь-яку рослинну олію, крім кокосового.

Відео рецепт 👇