Паста макарони з креветками і луком в лимонному соусі на сковороді

Паста макарони з креветками і луком в лимонному соусі на сковороді простий рецепт🦐 🍋 Швидко, нежирно, як з вершками, але дуже смачно! Зберігайте, щоб не втратити!

Інгредієнти

на 2 порції:
улюблені Макарони (тут скільки вам хочеться), креветки в/м 250 г, цибуля ріпчаста 1/2 головки, вершкове масло 30 г, сік і цедра 1/2 лимона, базилік зелений гілочка (або петрушка), пармезан 20 р.

Паста макарони з креветками і луком в лимонному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Макарони відварити за інструкцією на упаковці. На вершковому маслі на добре розігрітій сковороді смажимо на креветки (попередньо розморозити і промокнути паперовим рушником).

2. З цибулею, нарізаною півкільцями 3-4 хвилин, до м’якості лука.

3. Додаємо лимонну цедру, подрібнений базилік сік лимона – тримаємо ще хвилинку на вогні, додаємо макарони і перемішуємо, щоб вони всі були в соусі. Подаємо з пармезаном✨

Відео рецепт 👇