Найпростіша паста! Мінімум інгредієнтів і часу, зате максимум смаку та італійського настрою✨ Паста з помідорами чері і часником на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
– 250 гр черрі
– 2 зубчики часнику
– 2-3 ст л оливкової олії
– Свіжий базилік, пластівці чилі
– 150-200 гр пасти (будь-якого виду)
– Пармезан
– Сіль, щіпка цукру, бальзамічний оцет (за бажанням)
Паста з помідорами чері і часником на сковороді покроковий рецепт
1. Частина черрі ріжемо навпіл, іншу частину залишаємо цілою. Спочатку обсмажуємо на ол. олії часник і пластівці чилі (пару хвилин на середньому вогні), потім додаємо черри.
2. Готуємо 5-7 хв, додаємо сіль, щіпку цукру і краплю бальзамічного оцту. Варимо пасту на хвилину менше, ніж зазначено на упаковке.
3. Залишилося влити приблизно 1/2 ополоника води з-під пасти, перемішати з готовими макаронами і варити 1 хвилину всі разом. Додайте свіжий базилік, сир і ще краплю оливкової олії для аромата.
Відео рецепт 👇