Печінковий торт з сиром, кабачками, морквою, цибулею і молоком

Як смачно зробити Печінковий торт з сиром, кабачками, морквою, цибулею і молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто на млинці:
• печінка куряча 600гр
• яйце 🥚 2шт
• молоко 🥛 200мл
• борошно пшеничне 130
• сіль
• перець

Начинка:
• цибуля 🧅 ріпчаста 1шт
• морква 🥕 1шт
• кабачок св 1шт
• соус Чилі 🌶️ 1ч.л
• сіль

йогуртовий Соус:
• йогурт 100мл
• майонез 2ст.л
• сіль
• перець
• часник 🧄 3зуб
• зелень 🌿

Печінковий торт з сиром, кабачками, морквою, цибулею і молоком покроковий рецепт

1. Курячу печінку, пробиваємо блендером, в окрему миску розбиваємо два яйця, наливаємо молоко, додаємо борошно, сіль і перець, перемішуємо, з’єднуємо з курячою печінкою. З отриманого тесту обсмажуємо млинці з двох сторон.

2. Робимо начинку, цибулю 🧅 кабачок нарізаємо соломкою, моркву натираємо на тертці, обсмажуємо на рослинній олії цибулю, моркву, в кінці додаємо кабачки, соус чилі, сіль, перець, 4минуты обсмажуємо начинка готова.

3. Готуємо соус, змішати йогурт, майонез, додаємо сіль, перець, часник, зелень.

4. Збираємо торт шарами, на пергамент 📜 викладаємо млинець, змащуємо соусом, зверху овочі, накриваємо млинчиком і так повторюємо кожен шар, зверху посипаємо тертим сиром, ставимо в духовку температура 200 на 5хвилин. Готовий торт нарізаємо, викладаємо на тарілку) Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇