Печиво з арахісової пастою з шоколадом

Як зробити Печиво з арахісової пастою з шоколадом рецепт простий. Коли в кухонній шафі знайшлася розпочата банку арахісової пасти і жменю арахісу, вирішувати кросворд не довелося. Пасту збивати з цукром, горіхи в духовку) а тут ще й шоколадні краплі на очі попалися, все в справу))) практично, американська класика – арахіс, шоколад, сіль. Калорійно – так, смачно – дуже))) головне, сіллю не нехтуйте, тут контраст працює як ніколи. У мене паста була нейтральна, без солі і цукру. Якщо у Вас солона – то пробуйте, можливо сіль не знадобиться, чи знадобиться, але в меншій кількості.

Інгредієнти

На 30 шт

130 гр арахісової пасти
100 гр вершкового масла кімнатної температури
70 гр білого цукру
70 гр коричневого цукру
2 яйця З
170 гр пшеничного борошна в/с
1/2 чл солі
1 чл розпушувача
100 гр арахісу
80 гр шоколаду

Печиво з арахісової пастою з шоколадом покроковий рецепт

1. Арахіс підсмажити в духовці при 160 гр 15 хв, охолодити, очистити від лушпиння, крупно порубати. Арахісову пасту збити з вершковим маслом і цукром, не припиняючи збивати, додати по одному яйця. Збити до однорідної пишної массы.
2. Борошно просіяти з сіллю і розпушувачем, додати горіхи і шоколад ( у мене термостабільні краплі) з’єднати обидві маси, вимісити трохи розсипчасте тесто.

3. Вологими руками відщипуючи по шматочку розміром трохи більшим ніж волоський горіх, скачати кульки, викласти на деко. Випікати при 180 гр 15 хв. Приємного апетиту)))