Ділюся з вами найпростішим рецептом персикового джему 🍑🍑🍑Уявіть, взимку намазати на тост вершкове масло і персиковий джем-прекрасний сніданок👍🏻 Як зробити Персиковий джем на зиму смачний густий рецепт простий.
Інгредієнти
2 кг очищених від кісточок і шкірки стиглих солодких персиків
1 кг цукру
Персиковий джем на зиму смачний густий покроковий рецепт
1. У мене були персики з тонкою шкіркою, тому я не стала очищати від шкірки. Нарізаємо на четвертинки, закладаємо в каструлю і пересипаємо цукром , залишаємо на 2-3 години, щоб персики дали сок.
2. Якщо персики не пустили сік, можна додати 250 мл води. Ставимо на помірний вогонь і варимо з моменту закипання 30 хвилин, періодично помішуючи. Потім пробиваємо подгрудным блендером і варимо ще 10-15 хвилин!
3. Розливаємо по чистим сухим баночках, закриваємо кришкою і залишаємо на столі до повного охолодження. Зберігати в темному прохолодному місці, як будь-який варенье.