Пікантна кабачкова ікра з перцем, помідорами і морквою на зиму

Цікавий і збалансований смак, легко приготувати смачно їсти 😍 Як смачно зробити Пікантну кабачкову ікру з солодким перцем, помідорами і морквою на зиму простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

кабачки — 1,5 кг;
червоний солодкий перець — 1 шт;
цибулина середня — 3 шт;
часник — 3 зубчики;
помідори — 2 шт;
морква — 2 шт;
рослинна олія для обсмажування;
чорний мелений перець, сіль, мускатний горіх — за смаком.

Пікантна кабачкова ікра з перцем, помідорами і морквою на зиму покроковий рецепт

1. чистимо Кабачки від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками, тушкуємо у воді на середньому вогні до м’якості. ⠀ Моркву тремо на тертці, цибулю дрібно ріжемо. Додаємо нарізані перець і помидор.
2. Разом обсмажуємо на рослинному маслі до м’якості моркви. ⠀ Складаємо всі овочі в блендер, додаємо дрібно нарізаний часник, сіль, перець і мускатний горіх. Перемелюємо. ⠀
3. Виливаємо у велику каструлю, ставимо на маленький вогонь і тушкуємо під кришкою, поки маса не придбає ніжну консистенцію і бажану густоту. ⠀ Закочує в стерилізовані баночки.