Пісочне печиво курабє з джемом в домашніх умовах

Як зробити смачне Пісочне печиво кураб’є з джемом в домашніх умовах рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Вершкове масло кімн. температури – 200 г
Цукрова пудра – 90 р
Білок – 2 шт
Борошно – 280 р
Сіль – щіпка
Повидло або джем

Пісочне печиво кураб’є з джемом в домашніх умовах покроковий рецепт

1. В чашу міксера відправляємо м’яке вершкове масло і збиваємо до білої пишної консистенції. Періодично можна вимикати міксер і очищати стінки від масла, розмішати і знову збивати, щоб все масло взбилось. Потім додаємо цукрову пудру і сіль і збиваємо ще раз. Білки прогріваємо 10 секунд в мікрохвильовій печі. Нам потрібно, щоб вони стали теплими. Вливаємо білки в масло з пудрою і збиваємо ще раз до однорідної консистенции.
2. Потім всипаємо просіяне борошно і збиваємо до однорідності. Готове перекладаємо тісто в кондитерський мішок з насадкою «відкрита зірка». Деко вистилаємо пергаментом і на нього відсаджуємо печиво. Далі я трохи змочую палець водою і в кожній печенюшке продавлюю трохи серединку для того, щоб в нього вмістився джем і при випічці не вытекал.

3. Повидло або джем (я використовувала вишневий джем) перекладаємо в кондитерський мішок і заповнюємо їм серцевинки печива. Духовку розігріваємо на 180* і випікаємо КУРАБ’Є до золотистого кольору (на це йде приблизно 20-25 хвилин)