Полуничне суфле з сиром, желатином і рікоттою

Як зробити смачне домашнє Полуничне суфле з сиром, желатином і рікоттою рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Кбжу На 100 г: 90/7.5/5/3.4

– 100 гр полуниці
– 138 гр Рікотти
– 200 гр м’якого сиру 5%
– 11 гр желатину
– 55 мл води
– 1 г Ваніліну
– 3 г барвника ( суха буряк )можна і без нього

Полуничне суфле з сиром, желатином і рікоттою покроковий рецепт

1. Желатин заливаємо водою до набухання. Відправляємо в мікрохвильову піч і короткими імпульсами растворяем.
2. Інші інгредієнти (кімнатної температури) збиваємо блендером, пробиваємо до однорідної консистенции.
3. Заливаємо желатин, ще раз пробиваємо блендером або просто перемішуємо і розливаємо по формах, я перелила в одну, відправляємо в холодильник на ніч, вранці прикрашаємо клубникой.