Як смачно зробити Пожарські котлети з курки з журавлинним соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
• тостовий хліб 🍞
Фарш:
• куряче філе 350гр
• куряче стегно 350гр
• цибуля ріпчаста 130гр
• молоко 150мл
• хліб 🍞 30гр
• сіль
• перець
• масло вершкове 80гр (заморожене)
журавлинний Соус:
• журавлина з/м 100гр
• вода 150 мл
• цукор 2 ст. л
• сіль
• мед 2ст.л
Пожарські котлети з курки з журавлинним соусом покроковий рецепт
1. Куряче м’ясо і цибулю прокручуємо через м’ясорубку. У блендері пробиваємо молоко і хліб 🍞 додаємо у фарш, також сіль, перець та заморожене вершкове масло натираємо його на тертці, перемешиваем.
2. Нарізаємо тостовий хліб дрібним кубиком, формуем котлети, обвалюємо в хлібі і обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін до золотистого кольору, ставимо в духовку температура 180 на 20минут.
3. Робимо соус, в сотейник висипаємо журавлину, заливаємо водою, додаємо цукор, мед, сіль, доводимо до кипіння і варимо близько 10хвилин, пробиваємо блендером, проціджуємо через сито.
4. Готові котлети виймаємо з духовки, викладаємо на тарілку, поливаємо соусом. Приємного апетиту 😋
5. Готово!
Відео рецепт 👇