Пожарські котлети з курки з журавлинним соусом

Як смачно зробити Пожарські котлети з курки з журавлинним соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

• тостовий хліб 🍞

Фарш:
• куряче філе 350гр
• куряче стегно 350гр
• цибуля ріпчаста 130гр
• молоко 150мл
• хліб 🍞 30гр
• сіль
• перець
• масло вершкове 80гр (заморожене)

журавлинний Соус:
• журавлина з/м 100гр
• вода 150 мл
• цукор 2 ст. л
• сіль
• мед 2ст.л

Пожарські котлети з курки з журавлинним соусом покроковий рецепт

1. Куряче м’ясо і цибулю прокручуємо через м’ясорубку. У блендері пробиваємо молоко і хліб 🍞 додаємо у фарш, також сіль, перець та заморожене вершкове масло натираємо його на тертці, перемешиваем.

2. Нарізаємо тостовий хліб дрібним кубиком, формуем котлети, обвалюємо в хлібі і обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін до золотистого кольору, ставимо в духовку температура 180 на 20минут.

3. Робимо соус, в сотейник висипаємо журавлину, заливаємо водою, додаємо цукор, мед, сіль, доводимо до кипіння і варимо близько 10хвилин, пробиваємо блендером, проціджуємо через сито.

4. Готові котлети виймаємо з духовки, викладаємо на тарілку, поливаємо соусом. Приємного апетиту 😋

5. Готово!

Відео рецепт 👇