ПП бенто торт без борошна і без цукру

ПП бенто торт без борошна і без цукру простий рецепт.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр: 197/9/13/10,5.
Вага готового торта – 380 гр.

Бісквіт:
Яйце – 1 шт.
Дитяче фруктове пюре – 50 гр.
подрібнені Вівсяні пластівці – 20 гр.
Какао-порошок – 10 гр.
Розпушувач – 2 гр.
Підсолоджувач.

Карамель:
Арахісова паста – 15 гр.
Сироп топінамбура – 15 гр.

Крем:
М’який сир 0% – 130 гр.
Сирний сир – 130 гр.
Підсолоджувач.

ПП бенто торт без борошна і без цукру покроковий рецепт

1. Духовку розігріти до 180С. ⠀ Білок відокремити від жовтка. До жовтка додати всі інгредієнти, перемішати. Білок збити з дрібкою солі до міцних піків, акуратно вмішати в тісто. ⠀ Перекласти тісто у форму (я зробила саморобну форму з фольги, див. актуальне «бенто») і відправити в розігріту духовку на 25 хв. ⠀
2. бісквіт Остудити до кімнатної температури, витягти з форми. Загорнути в харчову плівку, прибрати в холодильник на 5-6 годин для стабілізації. Потім розрізати на 2 коржа. ⠀

3. Для начинки арахісову пасту і сироп топінамбура змішати до однорідності. Для крему всі інгредієнти збити, перекласти в кондитерський мішок. ⠀ Вирізати квадратик пергаменту, на краплю крему закріпити перший бісквіт. Відсадити шар крему, выровнять.
4. Зробити бортики з крему по краю, в середину відсадити начинку. ⠀ Другий викласти бісквіт. Зробити попереднє вирівнювання, обернути харчовою плівкою і прибрати в холодильник на пару годин. ⠀

5. Залишився крем нанести по поверхні торта і зробити фінішне вирівнювання. ⠀ Декор за бажанням – я використовувала малини, смородини і карамельні кульки. ⠀