ПП бісквітний торт з арахісової пастою і бананом

Як зробити ПП бісквітний торт з арахісової пастою і бананом. Бісквіт приготувала на сковороді, а для крему знадобитися блендер, але можна обійтися і без нього 🤫 Підійде для тих, хто не хоче готувати цілий торт провівши на кухні більше години, а то й двох, а також у кого немає духовки).

Інгредієнти

КБЖУ на всю порцію
~1138/77/46/104

КБЖУ 1/2 порції
(половина тортика)
~569/38,5/23/52

Інгредієнти:
Бісквіт:
• 2 яйця
• 80 р. м’якого сиру/густого йогурту (без добавок)
• 75 р. ц/з рисового борошна
• 1 ч. л. розпушувача
• підсолоджувач (за бажанням, не вик.)

Крем:
• 200 р. сиру в брикеті (ісп. 5%)
• 150 р. м’якого сиру (ісп. 5%)
• підсолоджувач (ісп. 20 р. эритритола)

Додатково:
• 1 середній банан
• 30 р. арахісової пасти
• мигдальні пелюстки

ПП бісквітний торт з арахісової пастою і бананом покроковий рецепт

1. Яйця вбити в ємність, додати м’який сир, перемішати. Розпушувач і борошно з’єднати, пересипати до яєчної суміші і добре перемішати. ⠀ Сковороду розігріти і залишити на мінімальному вогні. Сформувати блін по всьому діаметру сковороди. Пекти бісквіт ~4 хвилини на слабкому вогні під накритою кришкою, потім акуратно перевернути і залишити ще на 1 хвилину. ⠀

2. Для крему, додати всі інгредієнти в чашу для блендера і збити до однорідності, тоді він буде ніжним, не зернистим, але якщо немає блендера, сир у брикеті можна перетерти через сито. ⠀ Збираємо десерт😊 Банан нарізати на слайсы. Бісквіт розрізати на 4 рівні частини. Одну чверть намазати кремом, викласти слайсы банана, додати трохи арахісової пасти, зверху намазати кремом і накрити другою чвертю бісквіта, також повторити з рештою кусками.

3. Готовий торт рясно обмазати залишилися кремом, з боків за допомогою ложки створити нерівності, зверху прикрасити мигдалевими пелюстками. ⠀ 👩🏼🍳 Цей торт приготувала без просочення, оскільки люблю невелику сухість бісквіта, але за бажанням можна просочити, тоді він буде ніжніше (40 мл. теплої води/вершків 10% змішати з підсолоджувачем за смаком). ⠀ Торт прибрати в холодильник на 5-6 годин, щоб він добре просочився. ⠀ Приємного апетиту!