ПП сирники із сиру з рисовим борошном рецепт простий. Відразу кажу, що «ідеальні» для кожного свої. Всім подобається різна текстура, зовнішній вигляд, форма і т. д. Тому скажу за себе: я люблю щільні, дуже сирні, обов’язково обсмажені.
Інгредієнти
✔️450 р(2 пачки) сиру 5%, беру завжди Простоквашино, тут ніякої реклами, просто з ним завжди передбачуваний і стабільний результат
✔️1 яйце, тут поклала тільки жовток
✔️1 столова ложка рисового борошна, іноді використовую манку, але тоді сирників перед смаженням треба буде постояти 15 хвилин
✔️1-2 ст ложка цукрової пудри за бажанням
ПП сирники із сиру з рисовим борошном покроковий рецепт
1. Я завжди перетираю сир через сито. Блендер текстури не дасть, але це важливо для мене особисто. Потім, додаю інші інгредієнти, формують сирники ножем або склянкою (перевернутим склянкою всередині крутите сирник по столу і він виходить рівним), злегка обвалюючи в муке.
2. Обсмажую на невеликій кількості вершкового масла і в духовку 180 градусів 10 мин.
3. Для тих, що худнуть: можна викласти сирники на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир, але в мене його не було. Зверху подобається грецький густий йогурт + фрукти або джем.
Відео рецепт 👇