Пиріг з нектаринами і франжипаном в духовці простий рецепт. Поки ми тусуємося на море – пропоную вам рецепт домашнього пирога. (Сміливо використовуйте в цьому рецепті сливи, нектарини, абрикоси, персики або навіть груші)
Інгредієнти
Для тесту-основи:
160г борошна
70 г вершкового масла
30г цукрової пудри
1 яйце
Щіпка солі.
Франжипан:
80 гр мигдалю
60 гр цукру
70 гр злив.масла кімн. T
1 яйце+1 жовток
1 ст. л. крохмалю (кукурудзяного)
1ст.л. коньяку
5 нектаринів
мигдальні пелюстки для декору
Пиріг з нектаринами і франжипаном покроковий рецепт
1. Для тіста-основи:
Цукор, борошно, сіль перетерти з маслом. Додати яйце, замісити, розкачати диск, викласти у форму D20 і покласти в холодильник на 1-2 часа.
Цукор, борошно, сіль перетерти з маслом. Додати яйце, замісити, розкачати диск, викласти у форму D20 і покласти в холодильник на 1-2 часа.
2. Франжипан:
В чопері пробити крохмаль, цукор і мигдаль імпульсами до стану борошна . Додати масло і яйце, збити і покласти в холодильник на 1-2 години. Далі викласти на тісто франжипан і нарізані нектарини (трошки їх втопити в франжипан), посипати мигдалевими пелюстками ❤
В чопері пробити крохмаль, цукор і мигдаль імпульсами до стану борошна . Додати масло і яйце, збити і покласти в холодильник на 1-2 години. Далі викласти на тісто франжипан і нарізані нектарини (трошки їх втопити в франжипан), посипати мигдалевими пелюстками ❤
3. Випікати при 175° до ніжно-золотавого кольору (40 -50 хв). При подачі можна трохи полити медом… (щоб точно слиплось😂 !!) У мене є мурсалки мед, який просто зводить мене з розуму… Я скоро його в котлети додавати почну… не судіть строго 😉 Смачно і без меду, але з ним як то блищить задорнее.