Недільний пиріг з ягодами без яєць, без глютену, без молока, без білого цукру 🔥
Інгредієнти
-180 г рисового борошна
-90 г мигдальної муки
-0,5 год л соди
-1 ст л яблучного оцту або лимонного соку
-160 мл рослинного молока
-50 мл рослинного масла
-2 ст л насіння льону ( перемолоти на борошно) або відразу 2 ст л льняної муки
60 мл сиропу топінамбура, агави, фініковий (на ваш вибір)
-цедра 1 лимона
-ягоди (у мене малина і вишня)
Пиріг з ягодами без яєць, без глютену і без молока покроковий рецепт
1. Все змішати, викласти у форму і зверху ягоди. Випікати в розігрітій до 170 градусів духовке.
2. До готовності (у мене приблизно 50 хвилин вийшло).
3. Орієнтуйтеся на свою духовку.