Пиріжки з капустою і яйцями на сковороді в маслі

Неймовірно м’які і ніжні пиріжки, які не вбирають багато масла 🥰 Кожен раз, коли я думаю, що знайшла саме смачне тісто, то знаходжу ще краще 🤭 поробуйте тісто супер 👌. Як зробити Пиріжки з капустою і яйцями на сковороді в олії рецепт простий.

Інгредієнти

250 мл тепле молоко
1 ст л цукор
7 г дріжджі
1 чл сіль
100 г йогурт або не жирна сметана
50 г вершкове масло
+/- 500 г борошно

Начинка:
700 г капуста
Сіль/ перець за смаком
30 мл вода
3 шт відварені яйця

Пиріжки з капустою і яйцями на сковороді в олії покроковий рецепт

1. Змішуємо всі інгредієнти і замішуємо тісто, яке злегка липне до рук, тому акуратно з борошном, може піти більше або меньше.

2. Прибираємо в тепле місце приблизно на один час.

3. Капусту обсмажуємо, додаємо сіль, перець, воду і тушкуємо до готовності. Формуємо пиріжки і обсмажуємо з двох сторон.

Відео рецепт 👇