Пиріжки з яблуками з дріжджового тіста в духовці

Як зробити Домашні пиріжки з яблуками з дріжджового тіста в духовці простий рецепт. Тісто потопельник, моє улюблене тісто, і випічка з нього виходить смачна і повітряна👌 Я сьогодні до вас з пиріжками з яблук і смаженими пиріжками з тушонкою капусти 💪

Інгредієнти

250 мл тепле молоко
7 г дріжджі
1 ст л цукор
1 чл сіль
1 яйце
70 г маргарин або вершкове масло
+/- 500- 600 г борошно
1 чл розпушувач

Начинка:
яблука
цукор
кориця

Пиріжки з яблуками з дріжджового тіста в духовці покроковий рецепт

1. В тепле молоко додаємо цукор, дріжджі і залишаємо на 15 хвилин, як тільки утворюється шапочка, значить дріжджі працюють. Додаємо яйце, масло або маргарин, борошно і розпушувач (сода або розпушувач об’єднують жири з водою в стабільну систему.

2. Послаблюють клейковину борошна, тісто більш еластичне і тонкопористое. Нейтралізує кислоти подовжує термін зберігання.) Робимо начинку з яблук, смажимо яблука з додаванням цукру і кориці 10 – 15 хв і додаємо крахмал.

3. Формуємо пиріжки, даємо їм постояти 10 хв, змащуємо жовток + молоко і Випікаємо при 180° 20 мин.

4. Також я робила смажені пиріжки з капустой.

Відео рецепт 👇