Рибні медальйони стейки рецепт простий, нова подача звичних стейків, ефектно, плюс можна доповнити різними начинами – експериментуйте.
Інгредієнти
Стейки з червоної риби
Сіль, перець
Сирний сир
У мене маринад: соєвий соус і мед щодо 50/50
Рибні медальйони стейки покроковий рецепт
1. У стейків видаляємо кість по центру і довгі кістки всередині вздовж риби (можна тонко зрізати або витягнути кожну кістку), вони довгі їх зручно діставати. Сворачиваем.
2. Перев’язуємо мотузкою або ниткою, змоченою в олії, щоб не розвалився медальйони при запіканні. Всередину я поклала сирний сир. Посолити, поперчити, солі не так багато як сіль йде від соєвої соуса.
3. Змішуємо 1 ст. л. меду і 1 ст. л. соєвого соусу, перемішуємо до однорідності, змащуємо рибку Запікаємо в заздалегідь розігрітій духовці 20-25 хв. при 180 гр.
Відео рецепт 👇