Рибний салат з сиром і морквою

Як смачно зробити Рибний салат з сиром і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

200 г філе риби
огірковий розсіл
сіль за смаком
50 г салатних листків (використовувала суміш)
30 г моркви
40 г сиру брі (будь сир за смаком)

Заправка:
50 г гарної сметани
15 г майонезу
1 ч. л. гірчиці із зернами
1 ч. л. солодкого соусу чілі
2 ч. л. тертого пармезану (будь-якого твердого сиру)
2 ч. л. соєвого соусу
2 ч. л. дуже дрібно нарізаної зелені

Рибний салат з сиром і морквою покроковий рецепт

1. Шматки риби опустити в киплячий розсіл і варити на повільному вогні 5 хвилин. Рибу вийняти з розсолу, повністю остудити, розібрати на невеликі кусочки.

2. У салатнику змішати складові соусу. У три прийоми додати крупно нарізані салатні листя, кожен раз перемешивая.
3. Додати рибу, нарізану шматочками сир, натертий на дрібній тертці моркву, перемішати і насолоджуватися. Смачно до очманіння!!! P. S. Риба була сама плебейская.