Салат з битих огірків по китайськи

Як зробити смачний Салат з битих огірків по китайськи рецепт простий. Ми всі знаємо, що таке малосольні огірочки і часто готуємо їх у розпал літнього сезону🥒 В азіатській культурі теж є спосіб швидкого маринування огірків. Однозначно цей спосіб мій фаворит!🔥 Завжди готую огірки саме за цим рецептом. Впевнений, сподобається кожному з вас!👇

Інгредієнти

Огірки – 800 гр
Часник – 4 зубчики
Оцет (столовий 9%, а краще рисовий) – 2 ст. л
Соєвий соус – 2 ст. л
Цукор – 2 ч. л
Сіль – 1 ч. л
Кунжутне масло – 1 ст. л
Чилі сухий – щіпка
Кінза – кілька гілочок
Кешью – 100 гр

Салат з битих огірків по китайськи покроковий рецепт

1. Іноді цей рецепт я додаю 1 ст. л. рибного соусу, а замість кешью можна покласти арахіс. Виходить не менш смачно!👌 ⠀ Азіати не їдять м’яку частину огірка! І в цьому є свій сенс, так як м’яка частина дає неправильну текстуру і менш виражена за смаком. Так що насамперед вичищаємо серцевину з огірка ложкою, як на фото👆 ⠀

2. Потім огірки наріжте на шматочки середнього розміру і рясно посипте сіллю (1 ч. л) ⠀ Огірки повинні постояти в солі 30-60 хвилин. Потім їх необхідно добре промити і просушити. ⠀ Робимо заправку. Для цього дрібно подрібнюємо часник і кинзу.

3. Змішуємо з соєвим соусом, оцтом, цукром, кунжутним маслом і чилі ⠀ Заправляємо огірки вийшла основою, додаємо підсушені горіхи кешью і даємо настоятися 15-20 хвилин. Блюдо готове до подачі!🔥 ⠀ Цей рецепт – верх азиасткого мінімалізму. Дуже просто неймовірно вкусно!🤗👨🍳