Салат із запеченої буряка, курки і стручкової квасолі простий рецепт.
Інгредієнти
Куряча грудка 1 шт
Часник 🧄 2 зуб
Сіль
Чорний перець
Біле столове вино 2 ст. л
Буряк 1 шт (запечена або відварна)
Стручкова квасоля 100 гр (відварна)
Мікс салат
Зелена цибуля
Зерниста гірчиця 1 ч. л
Мед 1 ст. л
Оливкова 🫒 масло 1 ст. л
Сік лайма 1 ст. л
Соєвий соус-1 ч. л
Чорний мелений перець
Салат із запеченої буряка, курки і стручкової квасолі покроковий рецепт
1. Буряк запікаємо від 40 хвилин до 2 годин при 200°, перевіряючи на м’якість зубочисткою, час запікання залежить від буряків, найчастіше це 40-50 хвилин. Буряк також можна і відварити для цього салата.
2. Курячу грудку нарізаємо дуже тонкими слайсами, маринуємо поки запікається буряк, перед обсмажуванням прибираємо часник, щоб не сгорел.
3. Щоб буряк сильно не забарвила інші інгредієнти, заправку додаємо до неї окремо, потім все остальное.
Відео рецепт 👇