Салат із сирих овочів з капусти, буряків, моркви та яблук

Як смачно зробити Салат з сирих овочів з капусти, буряків, моркви та яблук простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– капуста 400 гр.
– буряк 1 шт.
– морква 1 шт.
– яблуко 1 шт.
– цибуля червоний за бажанням 1/2 шт.
(у мене без цибулі 🙂)
– кріп 1 ст. ложка нарізаного
– олія соняшникова нерафінована холодного віджиму (у мене соняшникова) 3 ст. ложки
– бальзамічний оцет 2 ст. ложки (можна замінити на сік лимона)
– сіль, мелений перець за смаком

Салат із сирих овочів з капусти, буряків, моркви та яблук покроковий рецепт

1. Овочі і яблуко ретельно миємо, очищаємо і нарізаємо дуже тонкою соломкою (можна натерти на тертці для корейської моркви).

2. Додаємо подрібнений кріп, сіль, перець за смаком. Заправляємо ароматним олією і бальзамічним оцтом. Перемішуємо салат.

3. Перекладаємо в герметичний контейнер і прибираємо в холодильник мінімум на 6 годин, а краще на сутки.