Як зробити смачний святковий Салат мімоза з горбушею класичний рецепт простий на новий рік.
Інгредієнти
Горбуша в с/в – 2 банки
Морква – 2 шт.
Яйце – 6 шт
Сир Голландський – 200г
Цибуля ріпчаста – 1 шт.
Майонез
⠀
Маринад для лука:
Вода – 250 мл
Оцет 9% – 4 ст. л
Цукор – 3 ст. л
Сіль – 0,5 ч. л
Салат мімоза з горбушею класичний покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти для маринаду, покласти туди дрібно нарізану ріпчасту цибулю, залишаємо маринуватися на 20-30 хвилин. ⠀ На дно салатника викласти горбушу, подрібнену вилкой.
2. Зверху викласти проціджений маринований цибулю – змастити майонезом. Наступний шар – білки яєчні через тертку, майонез.
3. Натертий сир, майонез. Морква відварна через крупну тертку, майонез і жовток яєчний через тертку. Прибираємо на кілька годин в холодильник і подаем.