Салат з кус-кусом, грибами вешенками і зеленню

Як зробити салат з кус-кусом, грибами вешенками і зеленню рецепт простий. Цей салат вийшов космічно смачним! Я використовувала мікс зелені, у складі якого була капуста кейл. Пробувала її перший раз і мені дуже сподобалося. – якщо у вас цієї зелені раптом не виявиться, можна використовувати будь-яку іншу. – кус-кус можна замінити булгуром або кіноа. – а гливи замінити лисичками

Інгредієнти

на 2 порції візьми:
▫️80г кус-куса
▫️200г глив
▫️1/2 червоного цибулі
▫️будь-мікс зелені
▫️20г обсмажених волоських горіхів
▫️сушені трави, сіль
▫️2 ст. л. соєвого соусу

для соусу:
суміш сушених трав
▫️2 ст. л. будь-якого масла
▫️1 ч. л. бальзамічного соусу
▫️1 ст. л. лимонного соку
▫️сіль і перець

Салат з кус-кусом, грибами вешенками і зеленню покроковий рецепт

1. Кус-кус залити окропом, посолити, приправити сушеними травами і накрити кришкою. Через 5 хвилин крупа готова. Цибулю нарізати півкільцями, печериці порізати произвольно.

2. На сковороді пасерувати цибулю з додаванням олії, потім додати гливи. Через 5-7 хв. влити 2 ст. л. соєвого соусу, перемішати і вимкнути плиту. ⠀ Готуємо соус: у мисці змішати всі інгредієнти і збити виделкою. ⠀

3. У салатницю викласти кус-кус, гливи, рубані горіхи і зелень. Заправити соусом і перемешать.

Відео рецепт 👇