Як смачно зробити Салат олів’є з креветками і яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Олів’є з креветками! Новорічний стіл завжди різноманітний і смачний. А ще, здорово зробити його не зовсім класичним. Наприклад, додати морську нотку в олів’є.
Інгредієнти
картопля — 3 шт.
креветки — 250 гр
морква — 2 шт.
яйця курячі — 3 шт
зелене яблуко — 1 шт
корнішони — 9 шт
зелений горошок — 1 банка
домашній майонез — до смаку
сіль, мелений чорний перець — за смаком
Салат олів’є з креветками і яблуками покроковий рецепт
1. Креветки відварюємо до готовності. Не більше 3-х хвилин. ⠀ Картоплю і моркву миємо, відварюємо до готовності в шкірці; ⠀ Яйця відварюємо в круту; ⠀ Яблуко очищаємо від шкірки, і разом з корнішонами нарізаємо на кубики; ⠀
2. Охолоджені картоплю, моркву і яйця — чистимо і нарізаємо на такі ж кубики; ⠀ Креветки очищаємо, видаляємо голови. Можна розрізати, можна покласти цілими. Виходите з розміру; ⠀
3. Додаємо горошок і змішуємо всі інгредієнти. Заправляємо майонезом, сіллю і перцем за смаком. ⠀ Приємного апетиту! Рецепт домашнього майонезу ми нещодавно публікували 😉