Салат Баклажан Морква Перець болгарський Цибуля

Як приготувати смачний Салат Баклажан Морква Перець болгарський Цибуля рецепт простий.

Інгредієнти

Баклажани 1 кг
Болгарський перець 3 шт ( бажано різного кольору)
Часник 1 головка
Цибуля червона 2 шт
Морква 2 шт
Рослинна олія 100 мл
Сіль 1 ст л
Цукор 2 ст л
Оцет 9% 70 мл
Перцем гіркий 1 шт

Салат Баклажан Морква Перець болгарський Цибуля покроковий рецепт

1. Баклажани розрізаємо вздовж і відправляємо в киплячу воду на 8-9 хвилин під кришкою (головне не переварити) якщо у вас маленькі баклажани відваріть 5 хв під кришкою. Баклажани дійдуть при остывании.
2. Болгарський перець нарізаємо соломкою, головка часнику слайсами, червоні цибулини тонкими півкільцями, моркву на корейській тертці, ріжемо остиглі баклажани не дрібно, зелень за вкусу.
3. Перемішуємо. Додаємо рослинне масло , сіль, цукор, оцет, перець гіркий за бажанням Добре перемішуємо і викладаємо в чисті сухі банки. Через пару годин вже можна їсти. Я приготувала подвійну порцію, і відправила в баночки холодильник.