Салат з печінкою і грибами

Як смачно зробити Салат з печінкою і грибами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат з печінкою і грибами. Для любителів печінкових салатиків, впевнена займе гідне місце на вашому святковому столі

Інгредієнти

☑️ 200гр курячої печінки
☑️ 300 гр. печериць
☑️ 100гр консервованого зеленого горошку
☑️ 1шт цибулі ріпчастої
☑️ 1шт морква
☑️ 2-3 маринованих огірків
☑️ майонез

Салат з печінкою і грибами покроковий рецепт

1. Моркву попередньо відварити! Обсмажуємо на рослинному маслі дрібно нарізаний лук.

2. Слідом додаємо дрібно нарізані печериці. Солимо перчимо за смаком. У підсоленій воді відварюємо печінка (як вода закипить, закидаємо печінку і варимо рівне 4хв). Нарізаємо на маленькі шматочки. Продукти остуджуємо! ⠀

3. Збираємо салат. У мисці змішуємо нарізану печінку, дрібно нарізані огірки, моркву кубиками, обсмажені гриби, горошок. Заправляємо майонезом.

Відео рецепт 👇