Салат з картоплею, морквою, грибами, яловичиною і яйцем

Це один з улюблених салатів в нашій родині.❤️ Скоро свята: 23 лютого і 8 березня, є привід його приготувати.👌 Як зробити смачний Салат з картоплею, морквою, грибами, яловичиною і яйцем рецепт простий.

Інгредієнти

– Картопля 3 шт.;
– Морква велика 1 шт;
– Печериці 250 гр;
– Цибуля ріпчаста 1/2;
– Часник 3 зуб;
– Яйця 4 шт;
– Яловичина 200-250 гр;
– Сіль, чорний мелений перець, лавровий лист, перець горошком.
– Майонез (або сметана, йогурт).

Салат з картоплею, морквою, грибами, яловичиною і яйцем покроковий рецепт

1. 🥔🥕Овочі відварити в підсоленій воді. Я варила 35 хвилин. Остудити, очистити і натерти на крупній тертці. 🥚Яйця відварити, очистити, відокремити білки від жовтків і натерти на дрібній тертці. 🥗Печериці промити і тонко нарезать.
2. Обсмажити на рослинному маслі з дрібно порізаною цибулею і видавленим через прес часником. 🥩Яловичину відварити в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Вийняти з бульйону, нарізати брусочками і розділити на волокна.
3. За бажанням тепле м’ясо злегка підсолити. Укладаємо шарами: 1. Картопля; 2. Морква; 3. Гриби; 4. Жовтки; 5. М’ясо; 6. Білки. Кожен шар промазати майонезом (або сметаною, йогуртом).

4. Також додатково при складанні салату я злегка подсолила дрібною сіллю картоплю і моркву (можна цього не робити). Готуйте із задоволенням для себе і своїх любимых.❤️🌹