Салат «Снігова королева» – багатошаровий, смачний і ситний. Прикрасить будь-який святковий стіл. Як зробити Салат Снігова королева з крабовими паличками і шинкою рецепт простий.
Інгредієнти
✔️Крабові палички 200г
✔️Шинка варено-копчена 200 г
✔️Арахіс смажений не солоний (я замінила на кешью) 100г
✔️Яйця варені 4 шт
✔️Плавлений сир типу «Дружба» (2 шт.) 200г
✔️Яблука кислі або кисло-солодкі 1 шт велике + 1 ст л соку лимона
✔️Майонез 120 р
✔️Перець чорний мелений, сіль за смаком
Салат Снігова королева з крабовими паличками і шинкою покроковий рецепт
1. Плавлені сирки підморозити і натерти на середній терці. Додати трохи майонезу і перемішати. Крабові палички і шинку нарізати дрібними кубиками. Відокремити білки від жовтків і натерти на середній тертці окремо. В окремих ємностях змішати з майонезом крабові палочки.
2. Так само вчинити з шинкою, половиною білків і жовтками – приблизно по 2 ст. л. майонезу до кожного інгредієнта і перемішати. Яблуко натерти на крупній тертці і скропити соком лимона.
3. Горіхи подрібнити у блендері. На блюдо встановити невелику кулінарне кільце і викласти, утрамбовувавши, шарами: плавлені сирки – жовтки – крабові палички – терте яблуко – шинка – арахіс – білки з майонезом – белки.
4. Прибираємо салат просочитися на 1 годину в холодильник. Акуратно пройтися тонким ножем між стінкою кільця і салатом. Зняти кільце і прикрасити салат на свій смак. У мене імітація ялинового вінка з кропу, прикрашений самоцвітами з граната.