Салат з буряком, кальмарами, часником і сиром простий рецепт . Ось скільки ви знаєте салатів з буряка? Два, три? Шуба, вінегрет, борщ?) Запам’ятовуйте цей, буде четвертим 😉👌
Інгредієнти
Буряк (варена або запечена) – 150 гр
Кальмари в маслі (пресерви) – 150 гр
Часник – 1 зуб
Сир твердий – 50 гр
Сіль – за смаком
Для заправки: сметана+майонез – за смаком
Салат з буряком, кальмарами, часником і сиром покроковий рецепт
1. Кальмари можна взяти в пресервах, в маслі. А можна відварити. Тут все на ваш смак і бажання. Буряк і сир натерти на крупній тертці. Часник пропустити через пресс.
2. Якщо кальмари відварні, наріжте півкільцями, якщо пресерви – злити масло. У чашку викласти буряк, сир, кальмари, часник, трохи посолить.
3. Покласти заправку – змішати майонез і сметану в однакових кількостях. Можна просто майонез або сметану. Салат перемішати і подавать.