Салат з грибами, квасолею, картоплею, солоними огірками та цибулею

Як смачно зробити Салат з грибами, квасолею, картоплею, солоними огірками та цибулею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 63/3/2/8

Печериці – 400 г
Цибуля – 1 шт
Квасоля червона – 1 б
Картопля – 3 шт.
Огірки солоні – 2-3 шт.
Зелена цибуля
Кріп
Сіль – за смаком
Раст.масло – 2 ст. л

Салат з грибами, квасолею, картоплею, солоними огірками та цибулею покроковий рецепт

1. Печериці нарізати пластинками і обсмажити на 1 ст. л рослинного масла до золотистого кольору. Додати цибулю півкільцями і смажити до готовності цибулі, трохи посолити і остудить.
2. Картоплю відварити і нарізати кубиками. Огірки так само нарізати кубиками. З квасолі злити рідину. Зелень дрібно нарезать.
3. З’єднати всі інгредієнти, досолити за смаком, поперчити і заправити 1 ст. л не рафінованого рослинного масла. У мене соняшникова. Перемішати і готово. Приємного аппетита.