Салат з крабових паличок, плавлених сирків, яєць і моркви

Салат з крабових паличок, плавлених сирків, яєць і морквини на швидку руку, дуже смачний рецепт.

Інгредієнти

🔸морква по-корейськи-150 гр
🔸крабові палички-200 гр
🔸яйця-2ШТ
🔸плавлені сирки-1 шт
🔸майонез-2 ст. л.

Морква по-корейськи:
Морква 250 гр (вже очищена)
Часник 3 зубчики
Червоний гострий перець 0,5 ч. л.
Сіль 0,5 ч. л. без гірки
Коріандр 0,5 ч. л.
Цукор 0,5 ч. л.
Оцет 9% -1 ч. л.
Рослинна рафінована олія 25 мл

Салат з крабових паличок, плавлених сирків, яєць і морквини покроковий рецепт

1. Натерти моркву на тертці для корейської моркви. Додати цукор і сіль, червоний гострий перець, коріандр, розпеченим рослинним маслом.

2. Під дією високої температури спеції краще розкриють свій аромат.

3. Додаємо часник пропущений через прес, оцет і перемішуємо. Даємо салату промаринуватися в холодильнику приблизно час.