Салат з курячою печінкою, гарбузом і виноградом

Теплий осінній салат з курячою печінкою, гарбузом і виноградом 🍂 🍁Дуже смачний салат! Нехай вас не лякає це незвичайне поєднання! Це неймовірно смачно! 🍂 Після того, як я приготувала його в бік, вже отримала десятки відгуків від своїх подписниц і всі просто в захваті від нього! 🥰

Інгредієнти

400-500 г курячої печінки
250 г гарбуза
250 г винограду
~ 100 г руколи або салатної суміші
Насіння кунжуту
2 зубчики часнику

Для заправки:
2-3 ст. л оливкової олії
1 повна ч. л медової гірчиці
1 ст. л лимонного соку
1 ч. л меду

Салат з курячою печінкою, гарбузом і виноградом покроковий рецепт

1. Курячу печінку зачистити, порізати на шматочки. Гарбуз нарізати кубиками. Виноград нарізати навпіл. ⠀ Для заправки змішайте всі інгредієнти в однорідну емульсію. ⠀ Розігріти сковороду, додати трохи олії, викласти печінку і обсмажити на сильному вогні до готовности.

2. В кінці посолити і приправити перцем. Викласти печінку в миску. ⠀ Сковороду протерти паперовим рушником, додати ще трохи олії і викласти гарбуз. Обсмажувати на середньому вогні 10 хвилин до мягкости.

3. В кінці додати тертий часник і обсмажувати ще хвилинку. ⠀ На велике блюдо викласти рукоколу, зверху розкласти печінку. Потім викласти гарбуз і виноград. ⠀ Полити салат заправкою. Посипати кунжутом. ⠀ Відразу подавати на стол.

Відео рецепт 👇