Салат з курячою печінкою, яйцями, маринованими огірками, цибулею і морквою

Як смачно зробити Салат з курячою печінкою, яйцями, маринованими огірками, цибулею і морквою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Куряча печінка 300 гр;
– Яйця 5 шт;
– Огірки мариновані 170 гр;
– Цибуля ріпчаста 1 шт (120 гр);
– Морква 1 шт (120 гр);
– Майонез.

Салат з курячою печінкою, яйцями, маринованими огірками, цибулею і морквою покроковий рецепт

1. Кількість інгредієнтів беріть на свій розсуд, орієнтуючись виключно на свої смакові уподобання. Печінка відварити в підсоленій воді 20 минут.
2. Охолодити і натерти на крупній тертці. На невеликій кількості олії обсмажити цибулю, потім моркву. Під час обжарювання трохи підсолити овощи.
3. Огірки і яйця нарізати кубиком. Скласти всі інгредієнти на блюдо і заправити майонезом. Спробувати на смак і за бажанням подсолить.