Салат з локшиною, цибулею, морквою, болгарським перцем простий рецепт. Моя бабуся казала, що приготування їжі — це можливість поділитися своєю любов’ю, щастям. Коли вона заливала пахлаву медовим сиропом, то пошепки наговорювала: «Нехай у всіх тих, у кого гіркоту серця перевищує солодкість, доля зміниться на краще».
Коли вона посипала чебрецем гарячий плов з булгуру, то закривала очі і продовжувала: «Нехай цей чебрець приносить спокій тим, хто втратив його». Їжа приносить щастя тільки тоді, коли вона приготовлена з душею. Цей щоденний і на перший погляд звичайний процес — додатковий шанс для кожного з нас відчути справжній смак життя.
Ельчін Сафарли.. Золоті слова, завжди дотримувалася аналогічної думки, приміром,, наповнюючи кожну п’ятницю сільничку сіллю, безустанно кажу про те, щоб життя в будинку була щасливою, спокійною, в достатку, не пам’ятаю вже звідки і за яких часів почало діяти в мені це повір’я, але знаю, що сіль має властивість відштовхувати негатив, і притягувати щастя..
А викладаючи в тарілочки їжу, завжди кажу, нехай їжа дасть сил, здоров’я, і щоб в тарілочках завжди була смачна їжа 🙌🏻 Цей салат я вже давно не готую, навчила готувати старшу доньку, вона у нас любителька східної кухні, тому тепер я тільки ним насолоджуюся, кайфушничаю , можна так сказати 😉😋.
Коли вона посипала чебрецем гарячий плов з булгуру, то закривала очі і продовжувала: «Нехай цей чебрець приносить спокій тим, хто втратив його». Їжа приносить щастя тільки тоді, коли вона приготовлена з душею. Цей щоденний і на перший погляд звичайний процес — додатковий шанс для кожного з нас відчути справжній смак життя.
Ельчін Сафарли.. Золоті слова, завжди дотримувалася аналогічної думки, приміром,, наповнюючи кожну п’ятницю сільничку сіллю, безустанно кажу про те, щоб життя в будинку була щасливою, спокійною, в достатку, не пам’ятаю вже звідки і за яких часів почало діяти в мені це повір’я, але знаю, що сіль має властивість відштовхувати негатив, і притягувати щастя..
А викладаючи в тарілочки їжу, завжди кажу, нехай їжа дасть сил, здоров’я, і щоб в тарілочках завжди була смачна їжа 🙌🏻 Цей салат я вже давно не готую, навчила готувати старшу доньку, вона у нас любителька східної кухні, тому тепер я тільки ним насолоджуюся, кайфушничаю , можна так сказати 😉😋.
Інгредієнти
дивіться нижче
Салат з локшиною, цибулею, морквою, болгарським перцем покроковий рецепт
1. Локшину замочуємо в гарячій, підсоленій воді, залишаємо хвилин на 7-10, зливаємо воду, даємо охолонути, трохи нарізаємо її, пройшовшись зверху ножем навхрест.. В розпеченому маслі обсмажуємо цибулю соломкою, моркву 🥕, часник, болгарський перец.
2. Додаємо 1 ч. л зерен коріандру, 1 ч. л червоного пекучого перцю (або за смаком), трохи солі, 2-3 ст. л соєвого соусу, 1 ст л кунжутної олії, 1 ст. л цукру. Обсмажуємо все це перемішуючи на сильному вогні хвилини 2-3.
3. Скидаємо в суміш локшину, заливаємо 2 ст. л бальзамічного оцту, посипаємо рубаною зеленою кінзою, перемішуємо і посипаємо обсмажені на сухій сковороді кунжутне зерна..