Салат мімоза з консервованим тунцем

Як зробити Салат мімоза з консервованим тунцем рецепт простий. Один з найпопулярніших новорічних салатів це – мімоза. Тільки ми будемо готувати її не з сардиной, а з цар-рибою – тунцем 🐟 Що далі знімати для вас? 1. Торт Празький. 2. Польський пряник. 3. Грузинський пхали (закуска). 4. Новорічний салат з кальмаром 🦑.

Інгредієнти

Для салату
🥚4 шт. яєць
🥔4 шт. варена картопля
🥕1 шт. варена морква
🐟2 банки тунця по 185 р
🌱Зелена цибуля для прикраси
🥄Майонез
🧅Маринований цибулю

Для маринованого лука:
🧅1 шт. цибулина
🥄1 ч. л. цукру
🥄1 ч. л. солі
🥄2 ст. л. оцту 9%
💧окріп

Салат мімоза з консервованим тунцем покроковий рецепт

1. Маринований лук. Дрібно нарізану цибулю, сіль, цукор, оцет залити окропом, залишити на 10 хв. Воду злити. Тунець консервований у власному соку або в маслі, злити зайву рідину. Рибку злегка подрібнити виделкою. А ось тут я тупанула, перший шар треба робити картопля 🥔.

2. Викласти шар тунця, маринована цибуля, промазати майонезом. Варену картоплю натерти на крупну тертку, сіль, перець, промазати майонезом намагаючись не вживати картоплю. Варену моркву натерти, промазати майонезом.

3. Натерти яєчні білки і одне ціле яйце на дрібну тертку, промазати майонезом, натерти яєчні жовтки. По краях не багато майонезу щоб зелений лук краще тримався, підняти кільце і можна подавати на стол.
4. Головне в листкових салатах залишати легкість, ніж повітряні тим смачніше. Не придавлюйте сильно коли промазуєте майонезом.

Відео рецепт 👇