Салат з печених овочів в духовці з сиром фета

Як зробити Салат з печених овочів в духовці з сиром фета простий рецепт. Це моя безумовна любов!!! Це всі смаки відразу підкреслені сиром Фету. Це все літо, вся його друга половина…як багато хто з вас вже знають – моя найулюбленіша частина. Розмаїття смаків, ягід, фруктів, овочів і зелені. І з’єднати всі овочеві смаки, додати зелені – неймовірно!

Інгредієнти

▪️2 баклажана
▪️3-4 перцю
▪️цибулина
▪️морква
▪️2-3 молодих кабачка
▪️великий томат
▪️пучок кінзи
▪️2 часточки часнику
▪️сир Фета
▪️сіль/перець
▪️оливкова олія
▪️кунжут

Салат з печених овочів в духовці з сиром фета покроковий рецепт

1. Баклажан, томат, перець вимити і скласти на деко. Баклажан накалите виделкою в декількох местах.

2. Запікати при 200С хвилин 35-40 Цибулю і моркву порізати як вам подобається, обсмажити спочатку цибулю, того додати моркву. Я терпіти не можу висушені в рідину кабачки, у всього має бути текстура.

3. У моркви і цибулі відправляємо кабачки – обсмажуємо разом. Готові з духовки. Овочі очистити від шкіри. Баклажан розім’яти виделкою, порізати помідор і перець. У гарячі запечені Овочі додати часник, трохи солі і перцю. Пам’ятайте, Фета досить солона!

4. З’єднуємо цибуля/морква/кабачок з сумішшю з баклажана/томату/перцю Додаємо трохи оливкової олії, рубану кинзу – добре перемешиваем.

5. Викладаємо на тарілку і посипаємо сиром. Подавати з грецьким хлібом і білим вином – бо идеально.