Салат мімоза з рибою горбушею і сиром

Як зробити смачний Салат мімоза з рибою горбушею і сиром рецепт простий 👍СМАЧНІШЕ НЕ БУВАЄ! ВИ ОБОВ’ЯЗКОВО ПОВИННІ ЇЇ ПРИГОТУВАТИ 🤤 Швидше зберігайте рецепт і готуйте цей приголомшливий салат. Мімоза. Та на новий лад👍 Розповім як зробити її дуже просоченої з мінімальною кількістю майонезу і невеликим бонусом», який робить салат ще смачніше!

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр
158/11,1/10,8/4

Горбуша (або сьомга) у власному соку 240 гр
Сік з-під риби 100 гр
Яйце 3 шт
Морква 200 гр
Цибуля 100 гр
Сир російський 100 гр
Майонез 50 гр
Олія соняшникова 10 гр

Салат мімоза з рибою горбушею і сиром покроковий рецепт

1. Моркву відварюємо і тремо на дрібній тертці. Яйця відварюємо і відокремлюємо білки від жовтків. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії. Сир тремо на дрібній тертці. У майонез додаємо сік з під рибної консерви і добре перемішуємо. Буде рідкий соус).
2. Збираємо салат. Нижній шар – подрібнений білок. Далі – консерва рибна. Далі – тертий сир. Далі – половина соусу (поливаємо з ложки). Далі – смажений лук.

3. Далі – морква. Далі – друга половина соусу. Далі – прикрашаємо вареними подрібненими жовтками в крихту. Даємо постояти в холодильнику пару годин. В ідеалі готувати в салатнике).