Салат з запечених овочів в духовці з баклажанів і курки простий рецепт.
Інгредієнти
2 баклажана
2 перцю
2 невеликі грудки
30-50 гр волоських горіх
3 зубчики часнику
1 цибуля невеликий (краще червоний)
1 ст. л винний оцет(для лука)
1 ч. л хмелі
Сіль,перець
2 ст. л оливкової олії
Бальзамічний оцет (полити салат)
Кінза або петрушка
Салат з запечених овочів в духовці з баклажанів і курки покроковий рецепт
1. Запікаємо овочі. Помити проткнути виделкою ,викладаємо на лист на 45-55 хвилин при 200 градусах. Вимикаємо і прибираємо овочі в пакет. Залишаємо в зав’язаному пакеті на 15-20 хвилин. Це щоб потім легко очистити овочі. Очищаємо овощи.
2. Грудку відварити в підсоленій воді. Цибулю нарізати на півкільця і полити винним оцтом, залишити на 10 хвилин. Грудку розриваємо на волокна. Баклажани нарізаємо на кубики, перець на смужки нарезаем.
3. Додаємо цибулю, часник на дрібний кубик. Волоський горіх розрізаємо, рубаємо дрібно зелень. Додаємо сіль, перець, хмелі і оливкове масло. Добре перемішали. Посипала зеленню і поливаємо бальзамічним оцтом. Подаємо на стол.
Відео рецепт 👇