Шаурма з куркою, грибами, беконом, капустою і лавашем

Домашня шаурма з куркою, грибами, беконом, капустою і лавашем простий рецепт! це не класична шаурма, сметанні соуси не любимо, але ось такий варіант виходить супер соковитим! обов’язково спробуйте! капуста і бекон хрумтить, ніжна курочка, а гриби доповнюють смак!

Інгредієнти

лаваш
філе курячого стегна
огірки
помідори
пекінська капуста
бекон
гриби
соуси у мене:

Mississippi Potatoes Sauce
Made for meat Smoked Pepper BBQ

Шаурма з куркою, грибами, беконом, капустою і лавашем покроковий рецепт

1. До курячого філе додаємо сіль, перець, копчену паприку і взагалі будь-які класні спеції для курки! добре розігріваємо сковорідку, додаємо оливкову олію і смажимо курку на сильному вогні з двох сторін по 3-4 хвилини з кожного боку. так у курки буде хрустка скоринка! потім зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою і доводимо її до готовності протягом 10 минут.

2. Бекон обсмажуємо на сухій сковорідці до красивої скориночки. гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо протягом 6-7 хвилин на вогні вище середнього на оливковій олії постійно помішуючи. пекінську капусту дрібно нарізаю. огірки я очищаю від шкірки і нарізаю на полосочки.

3. Помідори нарізаю на часточки. готовий бекон дрібно нарізаю. курку розбираю руками на волокна. лаваш змащую двома соусами. викладаю капусту, огірки, курку, бекон, гриби, помідори. звертаю щільний рулет і підсушую на сухій сковорідці з двох сторін на середньому вогні!

Відео рецепт 👇