Як смачно зробити шоколадне Печиво з сирним кремом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Печиво саме по собі класне, але якщо додати крем всередину, то це вже не просто печиво, а справжнє тістечко! Дуже і дуже смачно! Обов’язково до приготування
Інгредієнти
Тісто:
Темний шоколад 120 гр
Вершкове масло 30 гр
Яйце 1 шт С1
Цукор 90 гр
Борошно 90 гр
Розпушувач 3 гр
Крем:
Вершковий сир 130 гр
Вершки 33% 40 мл
Цукрова пудра 20 гр
шоколадне Печиво з сирним кремом покроковий рецепт
1. Шоколад з маслом розтоплюємо в мікрохвильовці. Даємо охолонути. Яйце збиваємо з цукром близько 30 секунд. Об’єднуємо з шоколадною масою. Борошно з’єднайте з розпушувачем і висипаємо до шоколадної суміші. Ретельно вимішуємо. Тісто прибираємо в холодильник на 15 хвилин. Дістаємо і катаємо кульки по 15-20 грамм.
2. Я робила по 20 і у мене вийшло 19 печеньок. Викладаємо кульки на відстані один від одного. Випікаємо при 170 градусах 13 хвилин. Не передержите! Вам буде здаватися, що вони ще не пропеклися, але це не так. Якщо піч довше, то вони стануть жорсткими. У духовці печиво м’яке, а як остигне стане більш твердим. Даємо остыть.
3. Робимо крем. Охолоджений сир, вершки і пудру збиваємо міксером до об’єднання. Перекладаємо в мішок з круглою насадкою і видавлюємо крем на печиво, зверху притискаємо іншу половинку. Вийде 9 шт. Прибираємо печиво в контейнер і в холодильник на 2-3 години або на ніч. Вони просочаться кремом і стануть ще більш смачні
Відео рецепт 👇