Шоколадні капкейки з карамельної начинкою

Як смачно зробити Шоколадні капкейки з карамельної начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шоколадні капкейки з малиновою карамеллю без глютену, без молока, без цукру, без яєць. У кекси не додавала додаткові підсолоджувачі, так як банан дає достатню солодкість, а малинова карамель (така смачна, рекомендую всім спробувати, і ніжний шоколадний ганаш дають додаткову насолоду.

Інгредієнти

Інгредієнти для кексів :
Борошно з зеленої гречки – 60 г
Борошно з пшона – 60 г
Какао – 15 р
Стиглий банан – 150 г
Мигдальне молоко – 100 г
Щіпка солі
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Рослинну олію – 30 р

Шоколадний ганаш:
Темний веган шоколад від bob – 150 г
Гарячі кокосові вершки – 350 р

Для начинки: Малинова веган карамель

Шоколадні капкейки з карамельної начинкою покроковий рецепт

1. В мисці об’єднуємо всі сухі інгредієнти ( борошно з зеленої гречки, борошно з пшона, какао, розпушувач, сіль) Банан з молоком подрібнюємо в блендері. В сухі інгредієнти додаємо рідкі ( подрібнений банан з молоком і рослинне масло).

2. Замішуємо тісто, заповнюємо тістом формочки для випічки. Випікаємо 40 хвилин на 180 °C. Приготування шоколадного ганаша: Шоколад ламаємо на шматочки, додаємо до нього гарячі кокосові вершки, перемішуємо до однорідної консистенції, прибираємо в холодильник на стабілізацію, періодично перемішуємо ложкой.

3. Перекладаємо в кондитерський мішок. Збірка капкейків: Даємо кекси охолонути, робимо в середині отвір, заповнюємо отвір карамеллю, зверху робимо шапочку з крему. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇