Шоколадні капкейки з кремом з вершкового сиру

Нагадаю, що за хештегом #волынова_рецепты вже є рецепт класичних капкейків, різних начинок (лимонний курд, вишневий конфітюр, шоколадний ганаш), а також рецепт крему🧁 А сьогодні давайте готувати супер вологі капкейки з насиченим шоколадним смаком 🔥🍫 Як зробити Шоколадні капкейки з кремом з вершкового сиру рецепт простий.

Інгредієнти

(вихід ~12шт):

125 г борошна
1 яйце
140г цукру
0,5 ч. л соди
Щіпка солі
25г какао порошку
60г раст масла без запаху
140г молока
1 ч. л. оцту 6% (у мене яблучний)
Капсули для капкейків з посиленим бортиком

Крем:
400г холодного вершкового сиру (у мене Холланд креметте)
100г холодних вершків 33%
80г цукрової пудри

Шоколадні капкейки з кремом з вершкового сиру покроковий рецепт

1. З’єднати всі сухі інгредієнти, просіяти, додати цукор і перемішати. Додати в суху суміш яйця, молоко і масло. Перемішати до однорідності. Додати оцет і знову перемешать.
2. Розкласти по 50г тіста в кожну капсулу для капкейків. Випікати в розігрітій духовці при температурі 180 градусів. Готовність перевіряти зубочисткою, вона повинна виходити з капкейка сухой.
3. Для крему все змішати в деже міксера і збити до однорідності на середній швидкості. Перекласти в кондитерський мішок з насадкою і відсадити кремові шапочки🧁